Uw bedrijfssoftware?

Wij zetten er samen onze schouders onder

Ontdek hoe Odoo de perfecte oplossing is voor uw bedrijf

 
 

Op zoek naar een beter administratief pakket of ERP?

Heeft uw bedrijf nood aan betere bedrijfssoftware of een volledig nieuw ERP? Dan loont het zeker de moeite om Odoo eens te bekijken. In het filmpje hiernaast krijg je een algemene indruk wat Odoo voor uw bedrijf kan betekenen. 

De troeven van Odoo

 

Integratie en schaalbaarheid

Een webshop gekoppeld aan uw boekhouding? Een website die automatisch gegevens doorstuurt naar de CRM? Een klantenportaal?
De integratiemogelijkheden van Odoo zijn eindeloos.

Starten met 1 gebruiker en doorgroeien naar 20 of 200? Dit is allemaal zonder probleem mogelijk. De schaalbaarheid is bijzonder groot met Odoo.

Op basis van de processen in uw bedrijf gaan we samen de juiste apps inzetten zodat Odoo aangepast wordt aan uw noden en behoeften.

Odoo tekst en afbeelding blok
Odoo afbeelding en tekstblok

Gebruiksvriendelijkheid

De eerste focus bij de ontwikkeling van Odoo is de gebruiksvriendelijkheid. Moderne schermen, een heel vlotte werking, geen overbodige stappen, ... Het lijkt zo logisch maar veel software kan dit niet waarmaken. 

Deze focus zorgt er ook voor dat uw gebruikers Odoo heel vlot gaan accepteren. Het wijst zichzelf allemaal uit. De investering in software heeft hierdoor veel meer kans op slagen.

Flexibel en eenvoudig aanpasbaar

De bedrijfsprocessen die Odoo ondersteunt, zorgen voor een heel solide basis. Maar toch kan het zijn dat uw bedrijf nood heeft aan aanpassingen. En dit is één van de sterktes van Odoo: met behulp van Odoo studio pas je zelf de omschrijving van een veld aan of voeg je nieuwe kolommen toe in een lijst.

Odoo Studio

Wil je ook Odoo leren kennen?